Kamers

B&B "In de tuin van Dorth" heeft drie tweepersoonsslaapkamers op de eerste etage. In principe wordt er slechts één kamer verhuurd zodat de sanitaire voorzieningen privé zijn. Wanneer u met vrienden of kinderen de andere slaapkamers erbij wilt huren dan is dat mogelijk. De ruime badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel en bevindt zich eveneens op de eerste etage. Een waterkoker en diverse soorten thee zijn ook aanwezig op de verdieping.

Rode kamer

De rode kamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 32 m2. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 180x200. De kamer is voorzien van een zitje en een eet- annex werktafel. De kamer is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. Deze fijne kamer heeft een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de voorzijde kijkt u uit op landgoed Dorth en aan de achterzijde op de bloemrijke tuin en heeft u een prachtig vergezicht.

Roze kamer

De roze kamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 28 m2. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 160x200. De kamer heeft een gezellig zitje met een fenomenaal uitzicht op de tuin en een prachtig vergezicht. Deze prettige, lichte kamer heeft een kleine eet- annex werktafel.

Zilveren kamer

De zilveren kamer heeft een oppervlakte van 18m2 en is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. De kamer heeft een comfortabel bed van 140x200 en er staat een eenpersoonsbed van 90x200. Deze stille, koele kamer heeft een prachtig uitzicht op landgoed Dorth.

Badkamer

De blauwe badkamer van ruim 10m2 is fris en zo goed als nieuw. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel en een douche. Handdoeken zijn aanwezig.

Ontbijt

Het voornamelijk biologische ontbijt wordt in de woonkeuken beneden geserveerd of bij mooi weer buiten op het zonnige ochtendterras.

Prijs

Wanneer u één kamer huurt kost deze 90 euro per nacht, een tweede kamer huurt u voor 80 euro en een derde erbij voor 60 euro per nacht. Alledrie de kamers zijn dus gezamenlijk te huur voor 230 euro per nacht.
Wanneer u alleen of voor langere tijd wilt reserveren is de prijs in overleg.